Banner

Vi tilbyr totale løsninger innen transportnæringen

KONSULENTTJENESTER

Verdifastsettelse

Vi gir verdifastsettelse av anleggsmidler innen transportnæringen. Bruksverdi. Salgsverdi. Vi hjelper bedrifter, finansieringsselskap og forsikringsselskap å finne riktig verdi.

 

Konfliktløser

Gjennom samtidig og rasjonell drift av nesten 200 enheter, har vi stor erfaring med hva tjenester skal koste, og hvordan man rydder opp i uoversiktlig fakturering. Vi kan hjelpe bruker så vel som leverandør til å komme til et godt sluttresultat.

 

Riktig bil til riktig bruk

Holtan Bil kan bistå bedriftseiere til å innhente anbud av transportmateriell. Kunden vet ofte best hva behovet er. Vår kunnskap er å sette dette sammen til riktig tilbud – sammenligne med andre aktuelle merker, vurdere kostnader og synliggjøre forskjeller teknisk og finansielt. Ikke alltid at det som ser mest innlysende ut, er det beste alternativet. Kort sagt kan vi sørge for en optimal beslutning i samarbeid med kundens egne følelser for drift og ønsket fokus.

 

Samle innkjøp

Transportsentraler med flere kunne ved dyktig samhandling på biler og utstyr gjort bedre innkjøpsbetingelser og ikke minst ettermarked-tjenester. Vår kunnskap – din fortjeneste.

 

Finansiering

Det er et hav av tilbud der ute, mange tilsynelatende like. Skal du velge leasing, leie, eller kjøp med annuitet eller serielån? Hvilken partner skal du velge, og hvor mye kontanter er det lurt å bruke? Dette er vår kjernekunnskap – og din trygghet for en god løsning tilpasset dine forutsetninger.


 

Når hver kilometer skal gi overskudd!

Vi tilbyr totale løsninger innen transportnæringen Kontakt oss for en uforpliktende samtale.