Banner

Faglig tyngde med 27 år på veien

OM OSS

Holtan Bil har 27 års erfaring med salg og utleie av tyngre kjøretøy. I løpet av disse årene er det gjennomført over 6.000 kontrakter. Det er gleden i å hjelpe andre som har vært drivkraften, og den videreføres nå i enda større grad enn tidligere, uten binding til noen næringsinteresser.

Erfaringen er gjort med norsk lastebilutleie NLU as fra 1997 til 2006 og med +PLUSS Truck Sales & Rental as fra 2007 til 2018. I løpet av disse årene ble dette Norges desidert største frittstående utleieselskap både på volum og omsetning. Selskapet ble solgt til Volmax as i Oktober 2015. Selskapet økte ytterligere og passerer 100 millioner i omsetning i 2018. Rune Holtan har i denne tidsperioden kjøpt over 1400 nye lastebiler med enkelttransaksjoner og finansieringsløsninger basert på bruk og utnyttelsesgrad. I en utleiebedrift betyr en innkjøpt bil i gjennomsnitt en kvart innbyttebil og 4 leiekontrakter før nytt salg.
 

Ærverdige Holtan Transport ble gjort om til Holtan Bil for å gi en gammel legende Rolf Kåre Holtan en hederlig avslutning på yrkeslivet. Det ble i denne tiden levert veldig mange påbygg fra show utseende til praktiske detaljer. Dette selskapet ble lagt ned ved Rolf sin bortgang i 2016.
 

Dagens Holtan bil er ett nytt selskap som tar opp noe av arven til det gamle. Personlig service, kunde fokus, tid til å lytte, tid til å finne den løsningen som danner best grunnlag ut fra de forutsetninger som finnes.
 

Det spesielle med bilutleie er hvordan du utfra innkjøp, biltype og bruk, må legge opp avskrivning slik at leietaker er fornøyd med prisen, samtidig som den skal treffe riktig i bruktmarkedet.

 

Vi er ydmyke nok til å innrømme at vår beste utdannelse, er erfaringer og tilbakemeldinger fra tusenvis av lastebileiere med forskjellige behov. Det hjelper også å være tredje generasjon i en stolt transport- familie.

 

Våre innkjøp er først og fremst gjort i Norden, men vi har kunnskap til å spesifisere og finne riktige biler for bruk i Norge, også ute i Europa.

 

I årenes løp er det solgt mange biler med ulike påbygg hvor sjåføren har fått en bedre hverdag og bileieren har oppnådd en mer effektiv løsning.

 

En unik kompetanse.

 

Holtan Bil er et kunnskaps- og handelshus det virkelig oser diesel av. Bli venner med Holtan Bil på Facebook og følg denne spennende reisen videre med alt fra luksus hestebiler, one owner trucks til hverdagslastebiler som sørger for husholdningsvarer til de tusen hjem.

 

Holtan Bil er en grønn bedrift som etterstreber siste teknologi i valg av sine drivlinjer. Har dere krav til støy eller avgass før valg av kjøretøy, har vi kompetansen.

 


Under finnes litt av hva som tidligere har kommet på trykk.


https://www.tungt.no/article/view/830194/neste_generasjon_holtan_bil_jeg_har_veldig_respekt_for_yrkessjaforene_sier_synne_h

 

Yrkesbil, april 2021

Bussmagasinet 17/01-2018

 

TransportMagasinet 27/12-2017

 

TransportMagasinet 29/02-2016

 

TransportMagasinet 09/05-2012

 

Yrkesbil nr. 12, 2007

 

Logistikk & Ledelse 01/14-2003

 

 

 

Vi tilbyr totale løsninger innen transportnæringen Kontakt oss for en uforpliktende samtale.